BOQUE LID: jouw projecten in de app.

De BOQUE app brengt gebouwen tot leven en verenigt partijen die bijdroegen aan de realisatie.

Ben je architect, bouwer of leverancier en mogen jouw gebouwen en projecten niet ontbreken? Meld je dan aan als BOQUE lid.

Achter iedere gevel schuilt een verhaal.

De BOQUE app is een bron van inspiratie voor de gebouwde omgeving van Nederland en België. Het verhaal achter elk gebouw wordt verteld door de architect, de bouwer en de leveranciers. Zij brengen elk gebouw tot leven met hun methoden en materialen.

Samen werken al deze partijen aan bijzondere en soms complexe bouwwerken. BOQUE is zowel voor leveranciers als architecten een visitekaartje. Een database die zij altijd op zak hebben en een referentiekader voor opdrachtgevers.

BOQUE lid worden?

Architecten

Deelname aan de BOQUE app is gratis voor architecten.

Met het gratis lidmaatschap kunnen architecten projecten uploaden, een profiel aanmaken en zichzelf via BOQUE profileren.

Voor architecten wil BOQUE de zichtbaarheid vergroten. Zij kunnen hun naam en ontwerpvisie verbinden aan gebouwen. Daarnaast wil BOQUE architecten informeren over de materialen die in gebouwen zijn gebruikt.

Bouwers en leveranciers

Voor leveranciers en bouwers vragen we een bijdrage voor het BOQUE lidmaatschap. Het lidmaatschap starttarief bedraagt €1.997,- excl. BTW met een jaarlijkse verlenging van €797,- excl. BTW.

Met dit lidmaatschap kunnen deze partijen linken aan bestaande projecten en materialen toekennen aan de gebouwen. Daarnaast kunnen zij ook zelf projecten uploaden en een profiel aanmaken.

Bouwers en leveranciers hebben veel kennis en kunde. Toch gaat die kennis vaak letterlijk verscholen achter de façade. Voor hen wil BOQUE de materialisatie zichtbaar maken en mooie materialen in hun ‘natuurlijke habitat’, in de gebouwen, laten zien.

Wat zeggen anderen?

Marianne Goossens
Lees verder
“Overzichtelijke schermen met relevante informatie over gebouwen met de bijbehorende materialen en leveranciers.”
Bas Gijselhart
Lees verder
“Fijne app, overzichtelijk en goede foto’s.”
Renson van Tilborg, BNA
Lees verder
“Toegankelijke app, ook voor het grote publiek.”
Max van Doesburg
Lees verder
“Mooie app met veel mogelijkheden. Een aanrader voor iedereen die van architectuur houdt.”
Anoniem
Lees verder
“Een must voor iedere bouwprofessional met interesse voor de gebouwde omgeving. Duidelijke beschrijvingen van projecten die ertoe doen.”

Inschrijven.

Laat hier je gegevens achter als je interesse hebt om met jouw projecten in de BOQUE app te verschijnen.

Word ook BOQUE lid.

Scroll naar boven